FAQ - Veelgestelde vragen

Heb jij nog vragen omtrent HYPOXI, kijk dan even in onderstaande lijst of je vraag beantwoord wordt. Indien je vraag niet beantwoord wordt, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je met heel veel plezier verder!

Geen probleem! HYPOXI Benelux helpt je graag verder. Samen bekijken we wat jouw mogelijkheden zijn en ondersteunen we je op alle vlakken: opleidingen, administratief, marketing, service, specifieke bezorgdheden…

Via ‘Start je studio’ kan je alvast meer informatie vinden over het starten van een eigen studio. Maar twijfel vooral niet en contacteer ons zodat we een eerste kennismaking kunnen inplannen in onze flagship studio Beau Style te Ninove waar we zelf al meer dan 15 jaar dagelijks werken met HYPOXI.

Absoluut! Integreer HYPOXI in je bestaande zaak én til je business naar een hoger niveau dankzij de fantastische resultaten die je zal behalen. 

Dankzij HYPOXI zal jij nog meer mensen kunnen verder helpen om hun doelstellingen te behalen en lichaam te gaan shapen naar eigen wensen. HYPOXI is niet voor niets reeds meer dan 25 jaar wereldwijde marktleider in de afslank- en fitnessmarkt.

HYPOXI toestellen zijn prijs-kwaliteit super geprijsd in vergelijking met andere behandelingen en fitnessdiensten op de markt voor de resultaten die je ermee bereikt. De prijzen zijn afhankelijk van het al dan niet behalen van certificatie en voldoen aan officiële studio voorwaarden. Contacteer ons via de ‘Contact’ pagina om de voorwaarden en samenstelling van jouw studio samen te bespreken.

In eerste instantie ga je best naar de dichtstbijzijnde studio voor een kennismaking. In deze sessie beoordeelt een HYPOXI – Coach jouw wensen en doelstellingen. Deze sessie is ook een gelegenheid om meer te leren over dit unieke systeem en het trainingsschema door te nemen. In ‘Vind e studio’ kan je de dichtstbijzijnde gecertifieerde HYPOXI – Studio terugvinden.

HYPOXI is perfect voor mensen die weinig tijd hebben, want elke trainingsessie duurt maar 30 minuten voor optimale vetverbrandingsresultaten. De HYPOXI-DERMOLOGIE duurt slechts 20 minuten, wat betekent dat als je deze in combinatie met een HYPOXI – Trainingstoestel gebruikt, je er in minder dan een uur weer uit bent!

HYPOXI-DERMOLOGIE – sessie van 20 minuten
L250/S120/Vacunaut – sessie van 30 minuten

HDC 

De HYPOXI-DERMOLOGIE-training wordt best uitgevoerd in een loszittende broek, T-shirt en sokken.

 

L250/S120

L250 Training wordt gedaan in een loszittende gymbroek, T-shirt en joggingbroek. Neem gerust ook een handdoek mee.

 

VACUNAUT

Vacunautraining moet worden uitgevoerd in een HYPOXI onderpak of huiddichte fietsbroek, een strakzittend topje met lange mouwen en joggers. Neem ook zeker een handdoek mee voor het zweten.

Voor de beste resultaten schrijft het HYPOXI-programma 3 sessies per week voor. Indien dit praktisch niet haalbaar zou zijn door een drukke persoonlijke planning is een minimum van 2 sessies per week wel nodig om resultaat te behalen. Hetzelfde resultaat zal behaald worden in een iets langere periode.

Nadat je jouw doel hebt bereikt, kan je ervoor kiezen om over te stappen op een onderhoudsplan dat bestaat uit minstens 1 HYPOXI-sessie per week.

Bij de 1ste en 12de sessie worden lichaamsmetingen gedaan. Na de 6e sessie beginnen de meeste klanten resultaat te zien.

Bij het volgen van de gegeven richtlijnen zal HYPOXI steeds voor een meetbaar en zichtbaar resultaat zorgen!

De gemiddelde klant verliest 26 cm in de eerste 4 weken, als de voedingsrichtlijnen worden opgevolgd en er een regelmaat van 3x per week HDC en training gecombineerd worden.

Nee, het is volledig niet-invasief en pijnloos. HYPOXI is een trainingsprogramma met weinig impact en de horizontale positie in de L250 en HDC HYPOXI-DERMOLOGY toestellen ontlast de gewrichten. Voor veel mensen is dit zelfs heel ontspannend en voelt de HDC HYPOXI-DERMOLOGY zelfs aan als een massage.

HYPOXI-Training is ontworpen voor mensen van alle fitnessniveaus en leeftijden. Tijdens de behandeling worden je hartslag en huidtemperatuur voortdurend gecontroleerd. Voor HYPOXI-Training is geen specifieke lichamelijke conditie vereist en het is perfect voor iemand die voor het eerst in jaren weer wil gaan sporten. Als je twijfelt, raden we je aan om een testsessie in te plannen voordat je aan een programma begint.

Absoluut! Het doen van HYPOXI-Training betekent niet dat je moet stoppen met je andere lichaamsbeweging. Wij moedigen je aan om een actieve levensstijl te hebben. Om echter maximale resultaten te behalen tijdens uw HYPOXI-periode, mag je op de HYPOXI-Trainingsdagen niet extra sporten.

Wat HYPOXI zo uniek maakt, is dat het gericht gewichts- en vetverlies is rond de heupen, billen, dijen en buik. Omdat je licht traint en gezonde voeding combineert, zal je ongetwijfeld incidenteel vetverlies zien in andere gebieden, zoals de borst en armen. Het grootste centimeterverlies zal echter plaatsvinden in de doelgebieden: heupen, billen, dijen en buik.

HYPOXI staat niet toe dat zwangere vrouwen HYPOXI-behandelingen ondergaan. Als je zwanger wordt terwijl je HYPOXI ondergaat, kan het behandelingspakket uitgesteld worden totdat je na de bevalling klaar bent om de training voort te zetten.

HYPOXI is perfect voor pas bevallen moeders omdat het weinig belastend is en zacht voor het lichaam na de geboorte. We raden aan om na 8 tot 12 weken te beginnen met HYPOXI-sessies. Raadpleeg altijd je arts voordat je gaat sporten na de geboorte.

Het is veilig om een HYPOXI-training te volgen terwijl je borstvoeding geeft.

In de meeste gevallen is het veilig om HYPOXI toestellen te gebruiken met borstimplantaten. Er kan echter enig risico zijn bij de HDC HYPOXI-Dermology en HYPOXI Vacanaut toestellen, afhankelijk van de leeftijd van de implantaten en het type implantaat. Het wordt aanbevolen om uw arts te raadplegen over je specifieke implantaten en mogelijke risico’s.

Overleg met je arts voordat je een HYPOXI-training volgt als je een gezondheidstoestand hebt waardoor je niet kunt sporten. Indien gewenst kunnen wij extra info voorzien voor de arts.

HYPOXI Benelux Logo

Kantooruren

Ma – Vrij: 09:00 – 18:00

 

Weekend en feestdagen: gesloten

 

Een HYPOXI studio vinden, starten of graag meer info? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen je graag verder!

©2023 HYPOXI Benelux, All Right Reserved. Designed and Developed by Ines Pauwels

0893 515 894

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00