Over Ons

Ontdek het verhaal achter HYPOXI Benelux, hoe alles ooit begon en uitgroeide tot een passie waarbij we samen streven om mensen te helpen. Een studio opstarten of een traject naar een gezonder lichaam opstarten, dankzij HYPOXI Benelux kan het allemaal.
Leer ook het team achter het bedrijf kennen, een gezin met jaren ervaring en veel liefde voor elkaar en het merk HYPOXI.

Waar het begon...

Luc Pauwels en Conny De Smedt lanceerden in 2008 hun afslank-, schoonheids- en zonnestudio Beau Style in Ninove, België. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit tot een gevestigde waarde met HYPOXI als een van de paradepaardjes. Hierdoor konden ze in 2014 beginnen als regionale ontwikkelaar, maar door gezondheidsproblemen moesten zaken even gepauzeerd worden en kreeg HYPOXI Benelux niet de kans om te floreren zoals de bedoeling was. Met hun 15-jarig jubileum in 2023 en het gezondheidsherstel zijn ze reuze enthousiast om zich weer helemaal te richten op hun core brand HYPOXI!

Waar we nu staan...

Begin 2023 voegde hun dochter Ines Pauwels zich bij het succesverhaal van Beau Style, waardoor ze konden reorganiseren en herlanceren als de regionale ontwikkelaar van België, Nederland en Luxemburg. De masterstudies en internationale bedrijfservaring van Ines in combinatie met de jarenlange praktijkervaring van Luc en Conny met HYPOXI vormen de perfecte match om van dit HYPOXI Benelux-verhaal een succes te maken.

Waar we naartoe gaan...

HYPOXI is wereldwijd reeds een vertrouwd merk binnen de afslank- en fitnessbranche. Nu bouwt het HYPOXI Benelux team het merk verder uit binnen België, Nederland en Luxemburg. Hiervoor dient Beau Style als flagship store.
HYPOXI Benelux richt zicht voornamelijk op het ondersteunen van de bestaande partnerstudio's en het opstarten van nieuwe studio's, waarbij een bekend concept dat zijn waarde heeft bewezen verder wordt uitgebouwd.

Hypoxi Benelux Team Conny De Smedt en Luc Pauwels
0
Experten
0
Jaar Ervaring
0
Fantastische Flagship Studio
0 +
Tevreden HYPOXI Klanten

Het HYPOXI Benelux Team

Conny De Smedt
Conny verzorgt alle trainingen bij het opstarten van nieuwe studio's en bijscholingscursussen voor reeds bestaande studio's.
Luc Pauwels
Luc richt zich voornamelijk op verkoop, technische ondersteuning en onderhoud. Hij zorgt zo ook voor een jaarlijks nazicht van de toestellen.
Ines Pauwels
De marketing, website en social media kanalen, alsook de algemene strategie en opbouw van het merk zijn de verantwoordelijkheid van Ines.

Start je eigen HYPOXI studio

Kantooruren

Ma – Vrij: 09:00 – 18:00

 

Weekend en feestdagen: gesloten

 

Een HYPOXI studio vinden, starten of graag meer info? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen je graag verder!

©2023 HYPOXI Benelux, All Right Reserved. Designed and Developed by Ines Pauwels

0893 515 894

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00