De HYPOXI Toestellen

Wanneer je start met HYPOXI, zullen onze HYPOXI-Coaches het beste programma en apparaat uitwerken op basis van jouw lichaamsvorm en vetverliesdoelen. Bekijk hieronder hoe onze toestellen werken.

HDC Endermologie Hypoxi Benelux

Hypoxi in de praktijk

Ontdek de kracht van onze HYPOXI apparaten en hoe ze je zullen helpen om echte gerichte vetverbranding te bereiken.
Of je nu je lichaam wilt verfijnen of transformeren, HYPOXI heeft het juiste programma voor jou zodat je eindelijk jouw doelen bereikt.

Enkel HDC sessies

HYPOXI DERMOLOGY COMFORT (HDC) is fantastisch voor iedereen die de huid wil verbeteren of symptomen van lipoedeem wil verminderen. Gedurende de ontspannende sessies van 20 minuten worden de bloedsomloop en het lymfestelsel gestimuleerd. De huidtraining zorgt ook voor vermindering van cellulite.

Enkel HYPOXI training

HYPOXI trainingen zijn perfect voor vrouwen en mannen die hun vorm willen verbeteren of onderhouden. Wekelijks minstens 30 minuten lichaamsbeweging met de niet intensieve training zorgt voor een gericht vetverlies. Dit zijn wetenschappelijk bewezen resultaten.

Combineer HDC en HYPOXI training

Combineer 20 minuten HDC met 30 minuten HYPOXI-training om je resultaten te optimaliseren. Zo combineer je alle voordelen van gewichtsverlies, vermindering van cellulite, huidversteviging en bloedsomloopstimulering, leidend tot versnelde algemene resultaten.

Hypoxi Benelux HDC Endermologie met vrouw in pak

De voordelen van de HDC

HYPOXI-Dermology Comfort (HDC) is een innovatieve behandeling die alleen of in combinatie met elk ander HYPOXI-Trainingstoestel kan worden gebruikt om de algehele resultaten te versnellen.

De HDC is speciaal ontwikkeld om de stofwisseling van het bindweefsel van de huid te activeren. 400 kamers in het HDC-pak maken gebruik van vacuüm- en compressietechnologie om de huid te bewerken. Deze ontspannende en pijnloze behandeling van 20 minuten is zeer effectief en biedt een groot aantal voordelen.

Start je eigen HYPOXI studio

Kantooruren

Ma – Vrij: 09:00 – 18:00

 

Weekend en feestdagen: gesloten

 

Een HYPOXI studio vinden, starten of graag meer info? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen je graag verder!

©2023 HYPOXI Benelux, All Right Reserved. Designed and Developed by Ines Pauwels

0893 515 894

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00