Start je studio

Droom jij ook van een eigen zaak in de gezondheid en afslank sector? Ben je zoekende naar een nieuw verdienmodel voor jouw huidige zaak? Of ben je als rasechte ondernemer op zoek naar gepatenteerde technologieën die hun resultaat reeds wereldwijd bewezen?

Dan is HYPOXI jouw kans! Start jouw eigen HYPOXI studio of integreer HYPOXI in jouw huidige aanbod!

Hypoxi Benelux vrouw model 8 afslanken op de bovenbillen

ons figuur, het middelpunt van de belangstelling

Bijna alle mensen hechten veel belang aan het feit “goed in vorm” te zijn.
Voor velen van hen gaat het echter minder om atletische prestaties en meer om fysieke aantrekkingskracht. Sport, diëten en andere traditionele methoden om het figuur vorm te geven, staan echter niet toe om het lichaam op een duurzame en gerichte manier vorm te geven. Aan de andere kant maakt HYPOXI® deze droom van een ideaal figuur werkelijkheid.

HYPOXI® zorgt ervoor dat honderdduizenden klanten over de hele wereld tevreden zijn met het resultaat.
Onafhankelijke onderzoeken hebben aangetoond dat HYPOXI effectiever is bij het verbranden van hardnekkig vet in belangrijke gebieden, zoals de buik, heupen, dijen en billen. Het is de meest doelgerichte gerichte methode ter wereld om een mooi figuur te bekomen!

Van Startup tot Marktleider

In 25 jaar tijd is HYPOXI® geëvolueerd van de positie van een start-up naar die van een bedrijf met een wereldwijde roeping. Het succesrecept van het bedrijf is simpel: de combinatie van diepgaande kennis van sportfysiologie en innovatieve hightech apparatuur. Zo werd de HYPOXI®-methode de eerste therapie voor figuurproblemen. Inmiddels hebben zich een groot aantal in HYPOXI® gespecialiseerde studio's gevestigd in meer dan 50 landen op 5 continenten.

HYPOXI Benelux Schema voeding-training-technologie

Klaar voor
een succesvolle carrièreswitch

Wil jij mensen helpen om slank, zelfzeker en gezond door het leven te laten gaan? Wil je een carrièreswitch en zelf een eigen HYPOXI studio starten? Ben je al een afslankcoach, schoonheidsspecialiste, personal trainer, kinesist...?
We helpen jou graag verder!

Garantie tot Succes MET HYPOXY

Body Shaping met HYPOXI®:
Een voordeel voor u en voor uw klanten!

De beautymarkt groeit

Van rimpelcorrectie tot liposuctie, steeds meer mensen investeren in hun schoonheid. Deze sector breidt zich uit en blijkt zeer winstgevend te zijn.

Het potentieel van een methode om het silhouet te hervormen die zowel effectief als zacht is, zoals de HYPOXI®-methode, is daarom enorm.

Ondersteuning van A tot Z

HYPOXI®-apparaten zijn een rendabele investering omdat ze gebaseerd zijn op een revolutionair concept en een uitgebreid ondersteuningsprogramma. Voor HYPOXI® is individuele begeleiding vanzelfsprekend. Gemotiveerde en betrokken contactpersonen staan ​​tot uw beschikking om jouw vragen met betrekking tot eventuele technische en organisatorische problemen.

Uitgebreide opvolging zorgt voor een efficiënt gebruik van apparaten en een hoge klanttevredenheid.

Klanten werven – klanten behouden!

Esthetische correcties op een natuurlijke manier, dankzij de unieke HYPOXI®-methode trek je nieuwe klanten aan of vergroot je jouw klantenpotentieel in jouw studio. Gebruikers waarderen het gerichte effect van de HYPOXI®-methode, die het probleemgebied direct behandelt, een voordeel dat andere methodes niet kunnen bieden.

Een succesfactor: de sfeer in de studio

De sfeer van de HYPOXI® studio is een essentiële succesfactor. Klanten die zich goed voelen, komen met plezier en zorgen voor de beste mond aan mond reclame. Het doelpubliek van gebruikers van de HYPOXI®-methode hecht veel belang aan de lichte en aangename sfeer en aan het gevoel in goede handen te zijn. Dankzij de tijdloze, heldere en elegante HYPOXI® trainingstoestellen kunnen gebruikers genieten van hun training alsof ze in een eigen privésfeer zitten.

Het grootste stuk taart is voor JOU!

De volledige taart zijn alle mensen die ontevreden zijn over hun figuur, 29% hiervan overweegt cosmetische chirurgie, 71% wil dit niet en kiest voor een natuurlijke methode. HYPOXI® is volkomen natuurlijk, onschadelijk en werkt ze doelgericht, klanten hoeven dus geen angst te hebben voor gevaarlijke contra-indicaties of enige vorm van schade.

Voor elke probleemzone de juiste oplossing

De HYPOXI®-toestellen bieden voor elke probleemzone de optimale oplossing. HYPOXI® maakt het nu mogelijk om de heupen, buik, billen en huidoppervlak opnieuw vorm te geven. Alle HYPOXI® toestellen hebben een zeer aantrekkelijk design en zijn uitgerust met aanpassingsmogelijkheden voor elk lichaam.

HYPOXI® Studio

Afhankelijk van de criteria van elk individu, bestaat het HYPOXI®-concept in twee versies: als een HYPOXI®-studio "Exclusive Site" of als een HYPOXI®-studio "shop-in-shop-variant".
Bij al deze vragen kan HYPOXI® Benelux jou adviseren.

HYPOXI® Studio
Exclusief HYPOXI®
HYPOXI® Shop-in-Shop
In jouw bestaande studio

HYPOXI Benelux, jouw partner

HYPOXI Benelux biedt meer dan alleen de verkoop van HYPOXI-toestellen. We vinden het ook belangrijk om een goede service na verkoop te bieden. Dit is belangrijk omdat het de eindgebruiker een positieve ervaring geeft.

We streven ernaar om zowel zakelijke klanten als HYPOXI-gebruikers tevreden te stellen. We zorgen voor een totaalondersteuning op vlak van opleidingen, service, sales- en marketingsupport. Geen franchisecontract, geen maandelijkse bijdrage en geen verborgen kosten, wel de nodige begeleiding!
Wij helpen ondernemers uit de afslank-, gezondheids- en fitnesssector hun droom te verwezenlijken en/of hun zaak verder uit te bouwen.

Kantooruren

Ma – Vrij: 09:00 – 18:00

 

Weekend en feestdagen: gesloten

 

Een HYPOXI studio vinden, starten of graag meer info? Aarzel niet en contacteer ons, wij helpen je graag verder!

©2023 HYPOXI Benelux, All Right Reserved. Designed and Developed by Ines Pauwels

0893 515 894

Are you sure want to unlock this post?
Unlock left : 0
Are you sure want to cancel subscription?
-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00